Nagy siker volt a november 12-i VII. Tehetségnap!

Immár hetedik alkalommal került megrendezésre a Kerpel Tehetségnap a Semmelweis Egyetem partner középiskolái részére

Immár hetedik alkalommal került megrendezésre a Kerpel Tehetségnap a Semmelweis Egyetem partner középiskolái részére. A nap lehetőséget biztosít, hogy a legjobb középiskolákból érkező diákok betekinthessenek az egyetem mindennapi életébe, eljussanak, a klinikák és intézmények egy-egy laboratóriumába.

     kerpel6-150x150.jpg     kerpel8-150x150.jpg     kerpel-150x150.jpg

A november 12-én megrendezésre került Tehetségnapra 15 középiskola közel 250 diákja érkezett. A budapesti gimnáziumok mellett Nyíregyházáról, Győrből és számos vidéki iskolából érkeztek tehetséges diákok a rendezvényre. Összesen az egyetem öt karának 18 helyszínén zajlottak bemutatók, amelyek megszervezésében és megtartásában az egyetem oktatói mellett a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó program diákjai is aktívan részt vettek. A középiskolás diákok délután Szabó András Professzor Úr (II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika intézetvezetője) előadását hallgatták meg, majd a Tehetséggondozó program diákjaival kötetlen beszélgetést folytattak az egyetemi lét szépségeiről és nehézségeiről.


A Tehetségnap, az elmúlt évekhez hasonlóan, segít meggyőzni a legjobb hazai középiskolák diákjait, hogy a pályaválasztás során egyetemünket részesítsék előnyben.

Kapcsolódó honlapok