XVIII. Bolyai Konferencia

Felhívás a XVIII. Bolyai Konferenciára


Várjuk jelentkezésedet egy olyan előadással vagy poszterrel, amely élvezetes lehet a különböző szakterületeket képviselő hallgatóság számára. A konferencia célja, hogy lehetőséget teremtsen a hallgatók számára, hogy eltérő kutatási területeiket bemutassák, véleményüket ütköztessék az esemény alkalmával. Rendezvényünk kitűnő alkalom a leendő természettudományos, bölcsész, jogász, közgazdász, orvos stb. értelmiség közeledésére; és arra, hogy kipróbáld előadói képességeidet.
 A Bolyai Kollégium, az Eötvös Loránd Tudományegyetem természettudományos és informatikai szakkollégiuma hagyományaihoz híven, immár tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a Bolyai Konferenciát. A Konferencia időpontja 2013. március 23-24.
Kérjük, részvételi szándékodat 2013. március 1-ig jelezd a http://www.bolyai.elte.hu/jelentkezesi-lap.doc címről letölthető jelentkezési lap visszaküldésével a bokonf@googlegroups.com címen.

A jelentkezésnél a következőket tartsd szem előtt:

Az előadások időtartama 15 perc + 5 perc diszkusszió.


A beérkezett összefoglalók alapján választjuk ki a bemutatásra kerülő témákat. A kiválasztásnál fontos szempont, hogy az adott téma mennyire érdekes és közérthető.  A végleges programot március közepén tesszük közzé.


További információ a kollégium honlapján (http://www.bolyai.elte.hu) található. Kérdéseiddel fordulj bátran a szervezőkhöz! (bokonf@googlegroups.com)

 

  Várjuk jelentkezésedet!

A XVIII. Bolyai Konferencia szervezői nevében

Kovács Péter
főszervező

Kapcsolódó honlapok