Pályázati lehetőség a „Határok nélküli orvostanhallgatók 2015” programba

VÁLTOZÁS!!! Leadási határidő: 2015. március 18. 15:00! A Lions Austria Program idén is lehetőséget nyújt a Semmelweis Egyetem IV. és V. éves Általános Orvostudományi Karon tanuló hallgatói számára 1 hónapos ausztriai gyakorlat letöltésére.

“Medical students beyond frontiers 2015”

A Lions Austria Program idén is lehetőséget nyújt a Semmelweis Egyetem IV. és V. éves Általános Orvostudományi Karon tanuló hallgatói számára 1 hónapos ausztriai gyakorlat letöltésére, 5 biztos, és 5 tartalék főnek. A gyakorlat valamelyik ausztriai orvosegyetemi klinikán vagy oktató kórházban 2015. július, augusztus vagy szeptember hónapokban végezhető el.

·         Bécsben csak júliusban, Grazban, Innsbruckban, és Salzburgban csak augusztusban lehet pályázni. Ezen felül Ausztria számos kórházaiban van a gyakorlatok elosztási lehetősége, mint Vienna Krankenhaus Hietzing, Wilhelminenspital, Lorenz Böhler Unfallkrankenhaus and in Feldkirch, Linz, St. Pölten Klagenfurt a.s.o.


Pályázni 2015. március 18. 15 óráig leadott hiánytalan pályázati anyaggal lehet.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

·         A hiánytalanul kitöltött magyar nyelvű pályázati lapot.

·         A hiánytalanul kitöltött német nyelvű pályázati lapot.

·         Maximum 1 oldalas magyar és német nyelvű önéletrajzot.

·         Nyelvvizsga bizonyítvány (ok) másolatát. Német nyelvtudás előírás.

A pályázati adatlapon kérjük felsorolni azt a maximum 3 szakterületet, amelyből gyakorlatát elvégezné a program keretében fontossági sorrendben leírva. Kérjük megjelölni azt a várost (városnév), ahol a gyakorlatot eltöltené (Bécs, Graz, Innsbruck, Salzburg, Klagenfurt, Feldkirch, Linz, St. Pölten). Kérjük megadni az Önnek megfelelő időpontot, esetleg időpontokat megfelelőségi sorrendben (csak egész hónap jelölhető meg).

A gyakorlat költségét a Lions Austria Program fedezi.

A pályázókat a Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Tanács tagjaiból kijelölt bizottság személyesen is meghallgatja. Végső döntést azonban a kiíró Lions Austria Program hoz. Az osztrák fél készíti el a nyertes hallgatók számára a város, gyakorlat beosztását és időpontját, amelyen később változtatni nincs lehetőség, ezért a pályázat beadásakor kérjük a fentiek átgondolását. A Semmelweis Egyetem a gyakorlatot a hallgatók számára az adott szakterületen elismeri. A Pályázati lapok elektronikus formában kérhetőek a tehetsegpont.se@gmail.com címen, vagy letölthetők a Semmelweis Egyetem, vagy a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program (kerpel.sote.hu/hirek) honlapjáról.

A pályázatokat a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Programhoz (Szluka Beáta koordinátor) kérjük eljuttatni 2015. március 18-ig 1 eredeti és 1 elektronikus formában a tehetsegpont.se@gmail.com e-mailcímre.

1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.F-4

Tel:459-1500/56352

Email:tehetsegpont.se@gmail.com


Pályázati adatlap letöltése (magyar nyelvű)
Lion’s Program Anmeldeformular (német nyelvű)


Kapcsolódó honlapok