Kerpel Diákszalon - "Marmorstein Berta csodálatos élete"

A Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program október 30-án egy különleges diákszalon rendezvényt tart, amelyre várunk szívesen mindenkit! A jegyek korlátozottak!

Kerpel  Diákszalon – „Marmorstein Berta csodálatos élete”

A Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program  megalakulása, 2007 óta számos lehetőséggel igyekszik a hallgatók tanulmányi, tudományos és kulturális aktivitását, érdeklődését támogatni.

Diákszalon rendezvényeinken  tehetséges hallgatóink zenei , tánc, irodalmi és képzőművészeti fellépéseikkel  már több alkalommal nagy sikert arattak.  Ezúttal a Program  Rák Katalin művésznő előadásában színházat  varázsol  a Semmelweis Szalonba.

Szeretettel várjuk hallgatóinkat, mentoraikat,barátaikat és kollégáikat  a „Marmorstein Berta csodálatos élete” című előadásra 2018. október 30-án kedden este 18 órai kezdettel.

A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött,  a  terem korlátozott befogadóképessége miatt.

A jegyeket az alábbi linken néhány kattintással lehet megkapni.


A darab rövid tartalma:

Rák Kati művésznő monodráma előadásában a XX. századdal együtt született címszereplőn keresztül visszautazhatunk az időben, nagyszüleink, dédszüleink korszakába, Ferenc József uralkodásától a két világháborún át a megbékélésig. Megtapasztalhatjuk az élet kihívásait, örömöt, szerelmet, konfliktust és háborút egyaránt.

 


 

A program megvalósulását támogatja:

Semmelweis Egyetem
Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Tanács
és

Az orvos-, egészségtudományi- és gyógyszerészképzés
tudományos műhelyeinek fejlesztése” című,
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009 azonosítószámú

projekt-támogatás

 

Kapcsolódó honlapok